Localizare pe harta

Unde ne puteti gasi

Brasov | RomaniaUnul dintre cele mai mari orase din România înconjurat de Muntii Carpati, Brasov este situat în centrul tãrii. Numit de germani Kronstadt, Brasov face parte din Transilvania, bine cunoscutã pentru pãdurile ei dense, orasele medievale, castelele singuratice construite pe tinuturi stâncoase si binenteles lengenda lui Dracula.

Localizare in BrasovUn oras cu un trecut furtunos, Brasov a fost colonizat cu 800 de ani in urma de catre nemti, care au influentat semnificativ mostenirea lui culturala. De-a lungul timpului , romanii, maghiarii si germanii au convietuit impreuna, toti având importante legaturi istorice cu aceasta zona. In ciuda colonizarii si atacurilor turcesti, romanii au reusit sa-si conserve cultura, limba si traditiile.

Localizare in Brasov detaliu Daca veti urca pe muntele Tâmpa, care este situat in centrul orasului, veti putea vedea si diferentia diferite parti ale Brasovului: partea germana a orasului cu acoperisuri rosii strãbãtute de strãzii drepte, înconjurând Piata Sfatului; Scheii Brasovului, care este o combinatie de strãzi mici, amestecãturã de case care se pierd usor printre dealuri si ultimile extensii ale Brasovului din sec. 18 si 19 precum si blocurile si fabricile construite in ultimii 50 ani.

Contact

Cum puteti intra in legatura cu noi


Noutati

Descarcati ultimele noutati

word icon Noutati


Adresa

Unde ne puteti contacta

S.C. Organe de Asamblare S.A.
Str. Zizinului nr. 113
500407 Brasov, Romania
Telefon: +40 268 330648
Fax: +40 268 330648
E-mail: office@oasa.ro
Web: www.oasa.ro
CIF: RO1112290
       J08/17/28.01.91