Cine suntem

Informatii despre cine suntem

Incepand inca din anul 1920, societatea noastra este specializata in executarea componentelor de asamblare, respectiv: bolturi, suruburi, piulite, nituri executate conform standardelor ISO, DIN, UNI sau dupa desenele beneficiarilor.

Organe de Asamblare BrasovProductia de componente de asamblare are la baza cele mai inalte cerinte a standardelor de calitate aferente beneficiarilor importanti din urmatoarele domenii: industria constructoare de masini, cai ferate, industria de constructii, industria miniera, constructii metalice etc. In procesul de productie se utilizeaza materia prima de inalta calitate – oteluri carbon si oteluri de calitate – care sunt impuse de caracteristicile mecanice cerute de catre standarde sau de catre beneficiari.

Produsele sunt livrate in stare bruta sau acoperite cu strat de protectie, respectiv zincare galbena sau alba, ... Pentru productia componentelor de asamblare se utilizeaza in general urmatoarele tehnologii:

Tehnologiile de fabricatie utilizate pentru componentele de asamblare sunt dintre cele mai moderne, produsele fiind fabricate cu o precizie ridicata si eficienta a masinilor, utilajelor si echipamentelor.

Productia de componente de asamblare asigura conditii de calitate la nivel de standard international (ISO 9001, 2000, certificare TÜV).

Referitor la produsele noastre cu aplicare in domeniul Organe de Asamblare Brasovcailor ferate, societatea noastra a fost certificata de catre DEUTSCHE BAHN AG.

Noi exportam mai mult de 50% din productie in Europa, in special in Germania, Austria, Italia, Ungaria, Olanda. Cea mai mare parte a clientilor nostri sunt distribuitori in zona.

Despre noi

Informatii despre cine suntem


Noutati

Descarcati ultimele noutati

word icon Noutati


Contact

Unde ne puteti contacta

S.C. Organe de Asamblare S.A.
Str. Zizinului nr. 113
500407 Brasov, Romania
Telefon: +40 268 330648
Fax: +40 268 330648
E-mail: office@oasa.ro
Web: www.oasa.ro
CIF: RO1112290
       J08/17/28.01.91